Vilka trender råder för mäns vinterjackor år 2021?

Det är inte alltid det lättaste att hitta en varm, snygg och trendig vinterjacka som man. Våra vintrar är som bekant både långa och kalla och det gäller att hitta en jacka som kan hantera de kallaste dagarna. Det bästa är att hitta en jacka som håller för såväl långa promenader som att ta sig till jobbet. Många män blir allt mer modeintresserade och bryr sig om vad de tar på sig. Därför tipsar vi här om de hetaste trenderna för 2021 när det kommer till vinterjackor för män.

Satsa på en längre och snygg parkas

En jacka som alltid är aktuell och så även i år är en lång och snygg parkas som värmer riktigt bra i den svenska kylan. Det kanadensiska märket Moose Knuckles har ett flertal modeller som du garanterat kommer bli nöjd med. De är gjorda för att skydda mot den allra värsta kylan i Kanada så du vet att de kommer hålla dig varm hemma i Sverige också. Alla jackor görs i staden Winnipeg i Kanada. Även om de är ganska dyra i inköp får du en jacka som håller i flera säsonger. Du bör alltså se det som en investering för framtiden.

En klassisk och kortare dunjacka

Om du inte är så förtjust i de lite längre modellerna så kan du alltid satsa på en klassisk dunjacka. Det är en jacka som aldrig blir omodern och som du kan matcha och kombinera i oändlighet. Den finns dessutom i flera olika prisklasser och färger. De flesta har även en avtagbar luva som du kan välja att ta bort när våren närmar sig. En dunjacka kommer garanterat att hålla dig varm och stilig under vintern 2021.

Elegant och stilig i en rock

Det finns få plagg som får dig att se så välklädd ut som en lite längre rock. Om du väljer ett varmt tyg som till exempel en ullblandning kommer du kunna ha den hela vintersäsongen. En ulljacka är också lite dyrare i inköp men det är väl värt pengarna. Överlag när det kommer till vinterjackor är det oftast bättre att köpa lite dyrare och bättre kvalitet och få en jacka som håller i flera säsonger framöver.