Stärk dig med en bröstförminskning

Många med stor byst lider av värk i både rygg och axlar. Hållningen blir ofta lidande och därmed påverkas även inre organ och system negativt. Genom att förminska brösten tar du ditt första steg mot styrka och hälsa.

Gör din kropp och hälsa en tjänst

Vi människor har en tendens att vänja oss. Vi vänjer oss till exempel vid olika sorters värk och tänker till slut knappt på att den är där, eller intalar oss att ”det är bara så det är”. När vi vänjer oss vid tillstånd som trots allt är negativa för vår kropp leder det ofta i längden till fler problem, som inflammationer, mer värk och inre organ som inte kan jobba som de ska. Därför är det väldigt viktigt att ta tag i ursprungsproblemet så att den onda spiralen stoppas. Ett bra exempel på detta är att göra en bröstförminskning för att stärka kroppen så att värk försvinner. Genom att tyngd tas bort från brösten slipper andra delar av kroppen kompensera för den extra påfrestningen som de stora brösten utgjort. Förminskningen blir det första, viktiga steget varpå du kan fortsätta att stärka kroppen med träning och få ordning på din hållning igen. Eventuellt kan du ha vissa felställningar i kroppen som kommit av tyngden du bar på innan operationen och då kan du få hjälp genom så kallad postural träning. Med Optimum-metoden stärker du kroppens muskler långsamt och individanpassat så att du finner din naturliga hållning.

Stärk ditt självförtroende

Med mindre bröst blir det betydligt lättare för dig att röra dig obehindrat, att träna, att vända dig i sängen och att hitta kläder som passar dig. Det här är bitar som ofta också påverkar självkänslan i positiv riktning och får kvinnor att sträcka på sig och hålla huvudet högt. Med bättre hållning får också de inre organen tillräckligt med plats att jobba; de blir inte hoptryckta och klämda vilket ofta är fallet när man har en mer insjunken hållning. Livet blir helt enkelt lättare på flera plan, vilket gör det här till en investering väl värd pengarna. Med stora bröst är det också många som får oönskad uppmärksamhet, något som alltför många kvinnor kan vittna om. Det är svårt att dölja stora bröst, och du ska inte heller behöva göra det bara för att slippa andras kommentarer – fram tills att du eventuellt beslutar att förminska dem så är de en del av dig och det har ingen annan något att göra med. Men om du väljer att göra en förändring så ska beslutet vara ditt och bara ditt, och det ska vara grundat i hälsa och välmående. En bröstförminskning har du glädje av under resten av livet så det är aldrig för sent att bestämma dig – nu är det din tur att må bra!