slide show

Spring i benen...

...hade mina finaste missar på den här sommarbilden som jag hittade i arkivet och jag
fäller en tår för min älskade Svea som nu springer på helt andra ängar...

Men de är säkert gröna... året om... saknar dig ♥© Susanne Flodmark - KANDY.SE
Signatur

Mia

Precis, i katthimlen är det alltid härliga dagar med allt en kisse vill ha o såklart grönt gräs hela tiden ♥♥ Sen drar kissarna säkert över till vov-himlen o retar gallfeber på dem där o har det bästKramisar i massor!

2011-11-29 @ 14:03:51
URL: http://dlfredthevov.blogg.se/
Ansi

Saknaden finns alltid där som en liten tagg, även när det gått ganska lång tid, och den blir mindre med tiden. Men ett älskat djur har alltid en bit av vårt hjärta. Du har ju Sven som en tydlig påminnelse om Svea. Saknar han en kompis att leka med? STor kram

2011-11-29 @ 21:24:47
URL: http://balansilivet.blogg.se/
Karin

Usch, så tråkigt och smått ofattbart det är att hastig mista en kattvän sådär. När värsta sorgen lagt sig kanske du kommer att göra en fin minnesbok över Svea?Om man sedan är väldigt ledsen så är min erfarenhet att en kattunge kan göra under... Vi skaffade en snart efter att min älskade Dexter fått somna in trots att det inte kändes riktigt bra, men inom några minuter hade hon charmat oss och med en kattunge där hemma är det svårt att inte må bra och vara glad.Tänker på er!

Kram,

Karin

2011-12-02 @ 19:58:37
URL: http://karinbjorklund.wordpress.com
Fia

Urk... Jag kan riktigt känna hur ont den där saknaden gör. Härligt att du har så mysiga minnen i dina fina bilder av Svea.

2011-12-05 @ 20:11:33
URL: http://fiaspixlar.org

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


bloglovin
Follow SusanneKastbom on Twitter