slide show

Det skulle kunna vara något på gång...


Japp, hon har varit ute och "slarvat" men jag vet inte om det är kattungar
på gång. Hur märker man sånt, är det någon som vet?
Signatur

Em

att hon blir tjockare kan va ett tecken :P

2010-10-21 @ 20:25:09
URL: http://picbyem.blogg.se/
Mia

Jag är inte så bra på det där jag med katter, så mitt tips är en bra kattsida eller skicka fråga till nätveterinär typ!!Håller tummarna att hon busat så du måste videofiera dig, nåt jag också haft lust till ända sen vi skaffade min-pins, är aldrig i bild när jag är där med kameran o allt händer på 0 till 100 på ingen sekund alls ;-)Snart händer det grejer i min blogg ... håll uppsikt (hihhi låter som de där som gör reklam för sig själva när de kommenterar för första gången hos en ... men du vet ju att jag inte är sååån)!!Fredagskraaaaaaaaamisar!

2010-10-22 @ 15:13:52
URL: http://fredthevov.blogg.se/
EMMA ♥

Jag tröttnar aldrig på din blogg, den är så härlig och varierande!"Tecken

Det finns flera tecken som tyder på att din katt ska ha kattungar. Det första är att hon inte löper längre. Ett annat tecken är att din katts bröstvårtor sväller och får en lite mörkare röd färg. En dräktig katt kommer också att äta mycket mer och till och med må lite illa på morgonen. Efter fem veckor kan du urskilja att din katts mage börjar svälla och den kommer att fortsätta svälla tills hon föder.Du kan se en dramatisk förändring i hennes beteende. Hon kan plötsligt bli väldigt tillgiven och vilja vara nära dig. Och tvärtom, din tidigare så vänliga katt kan bli sur och dra sig undan. Båda dessa beteenden är helt normala så du behöver inte bekymra dig."

http://www.hillspet.se/Cat/Adult/Health-and-Wellbeing/Pregnancy-in-cats.aspx =)

2010-10-22 @ 15:33:09
URL: http://euthberg.blogg.se/
sara

min honkatt fick kattungar för ca 7 veckor sedan och det var så snopet för helt plötslit var hon skit tjock och det var dax lixom!men visst, vissa tecken såg jag innan. Henner tuttar blev större, päls försvann runtom dem och hon blev lugnare, ville vara inne hela tiden nästan osv.Efter ett tag när hon blivit tjock om man säger så, så kommer du få se kattungarna röra på sig i magen och det är skit häftigt!När kattungarna är födda så vill jag tipsa om en sida där du får hjälp med själva födseln, förberedelser osv plus ungarnas utveckling. Jag har följt den till punkt och pricka och allt har funkat super bra. Vet nu inte om detta är din första kull men bered dig på ett äventyr :DOm förlossningen: http://katter.nu/mate/foda.htm

Om utveckligen: http://www.katter.nu/mate/kattunge.htmLYCKA TILL MED DEM SMÅ LIVEN! kram

2010-10-22 @ 17:11:32
URL: http://ensara.blogg.se/
Ragnar Steinmoen

Gratulerer på forhånd da :) Blir de like fine som mora, så er det nok mange som får lyst på kattunger :)

2010-10-22 @ 17:49:02
URL: http://ragnar.steinmoen.net
Eddie

Om det börjar pipa utav bara tusan i garderoben borde man misstänka att något har hänt.......

2010-10-22 @ 17:52:14

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


bloglovin
Follow SusanneKastbom on Twitter