slide show

Hår på mina tår

Varning! Känsliga läsare varnas då denna text innehåller brutalrealism som kan upplevas
obehaglig på grund av otäcka detaljer och en hög igenkänningsfaktor.

 

När man just kommit in i medelåldern, nej vänta nu, vem försöker jag lura, jag börjar om. När man befinner sig mitt i den gyllene medelåldern (gyllene förresten, varför säger man så?) så är det en del saker som händer med kroppen. En sådan sak är att ytan som på valfritt sätt behöver frigöras från hår med åren blir mer och mer omfattande.

 

Jag minns (även om minnet också tillhör en av de saker som har påverkats) en tid när jag bara behövde raka mina underben, härliga tider, snabbt gick det. Nuförtiden behöver jag även raka tårna… och låren, vad hände där egentligen? När började små tussar av hår ta form på mina tår? Mina fötter, som min kära mor alltid (väldigt träffande tyvärr) kallat Kalle Anka-fötter, tänk dig en fot som blir bredare och bredare ju längre fram på foten du kommer. Tänk dig också dessa stackars fötter nertvingade i pumps… Nu tappade jag bort mig igen… Mina fötter, som aldrig varit speciellt snygga, är numera både fula OCH håriga.

 

Bikinilinjen, som tidigare var en yta ganska lätt att isolera från omgivningen, är numera ett mycket stort och diffust område som ingen ”Brasilian vax” i världen skulle kunna fixa, tror det krävs en vaxning av hela Sydamerika för att få till det.

 

Men, jag tröstar mig med något jag läste en gång (jag minns inte var men det gör inget, jag håller krampaktigt i detta citat likt en förlist sjöman griper efter en frälsarkrans) att hårighet på kvinnor tyder på hälsa… och i så fall har jag förskräckligt hälsosamma tår!

Signatur

Janina

Hahahahaaaah dagens bästa!! Nu fick jag mig ett gott skratt för fan så bra det stämmer. ha en fin dag! =)

2010-07-21 @ 11:36:31
URL: http://yahneenah.blogg.se/
Anonym

intressant inlägg..

2010-07-21 @ 12:30:50
URL: http://bbys.blogg.se/
Anonym

jag skulle inte säga intressant, jag skulle säga MYCKET intessant x'D

2010-07-21 @ 12:41:05
Eddie

Nu skrämmer du oss!

Det låter nästan som en beskrivning av Homo neanderthalensis......

2010-07-21 @ 17:49:43
Anonym

Ha ha, hög igenkännandefaktor, kul att veta att man är väldigt hälsosam... lite överallt tydligen!

Hade man m a o dålig hälsa som ung..!!??

2010-07-22 @ 11:21:40
Mia

asgarv nu förstår jag vad du menar med känna igen sig igen ... den gyllene medelåldern har verkligen sin charm över hela landet, lite hår även på mina tår måste jag nog tillstå ... övriga likheter med inlägget vill jag inte kommentera ;-DDagens skratt fick man sig igen, du är bara helt fantastisk i dina utlägg, trallar vidare i fakturadjungeln med ett leende på läpparna ;-)

2010-07-22 @ 15:35:46
URL: http://fredthevov.blogg.se/
Björn

Undrar just vad katten säger om dina Kalle Anka-fötter...Har det begåtts några misstag i dennes jakt på fågelfä, måhända :-)

2010-07-23 @ 04:39:13

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


bloglovin
Follow SusanneKastbom on Twitter