slide show

Minutbiff med pizzasallad - LCHF

Igår kväll gjorde jag pizzasallad som vi åt ikväll med köttfärsbiffar... och eftersom
jag numera är Mat-Tina så var det "jättegott"... du får tänka dig skånskan :-)
och till och med kinkiga Sigge gillade det. Så här bidde det.

Pizzasallad
½ litet vitkålshuvud
1½ dl rapsolja
1/2 dl vitvinsvinäger
salt och grovmalen svartpeppar

Gör så här
Strimla vitkålen fint, går bra med osthyvel. Blanda rapsolja, vinäger,
salt och svartpeppar, häll över vitkålen och rör om. Går att äta efter
några timmar men kan med fördel förberedas dagen innan.
(Blir jättegod, bättre än pizzerians!)

...och vad är minutbiffar? Jo, du tar 5 hg blandfärs 50/50 och delar i fyra
delar, trycker ihop lite och steker i smör, när du brynt dem på båda sidor
så kan du krydda med det du vill, saknar du löken så steker du den
i skyn efteråt och lägger på biffarna... smidigt och enkelt.

(Vill du inte ha lök så kan du med fördel steka ett par skivade
champinjoner i skyn istället, mums!)

Du hittar fler recept här.
Signatur

Daniel

ååh bjud mej!!!!

2010-08-09 @ 22:36:20
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Anna

Men va fan då?? Här sitter man i godan ro och scrollar neråt.. @@#%¤&....***



rotarigenomfrysenefternåtattefterliknamatenpåbilden

2010-08-10 @ 10:54:26

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


bloglovin
Follow SusanneKastbom on Twitter