slide show

Tävling - Vinn en header till din blogg!


Nu har du åter igen chansen att vinna en personligt designad header till din blogg.

Tävlingsreglerna är enkla:

Motivera varför du "vill ha/behöver/är i akut behov av" en ny header.
Berätta vad du vill läsa mer om på min blogg.

Detta skriver du i en kommentar till det här inlägget.


Glöm ej att skriva in ditt namn,
din mailadress och adressen
till din blogg
 förstås!  

Du kan anmäla dig tom. den 25 september.

Här kan du se vinnaren i min förra tävling ------>


Signatur

jessie james

härlig blogg :)

gillar designen skarpt!

2009-09-18 @ 11:59:17
URL: http://jessiemodell.blogg.se/
Charlotte

Håller med ovanstående som kommenterat. Riktigt fin design!

2009-09-18 @ 13:24:34
URL: http://madeinpaint.blogg.se/
Kaisa

Hej!

Varför jag vill ha en ny header: Jag har precis startat en ny blogg och har haft tre bloggar tidigare. Jag har aldrig blivit riktigt nöjd med min header eftersom jag inte vet hur man bäst gör en header. Och jag har nästan aldrig fått riktigt många läsare och det vill jag ju självklart ha. Och kanske en snyggare design skulle kunna ändra lite på det? För jag vill ju ha en blogg som inte bara jag läser utan en som andra också ha glädje av.

Jag var också med i din förra header-tävling och tyckte att vinnarens headet blev riktigt snygg!Vad jag vill att du ska skriva om: Lite mer om dig, kanske? Vad som gör dig glad och vad du gör på dagarna. Men egentligen tycker jag att bloggen redan är grymt bra!

Tack i förhand!

2009-09-18 @ 13:53:58
URL: http://thegirlandthecamera.blogg.se/
Anonym

min blogg är så fruktansvärt tråkig, och intressant. Självklart vill jag ha en ny snygg design :DOch vad jag tycker du ska skriva mer om? kanske lite mer bloggtips, typ om någon vill ha hjälp kan du ta upp det i din blogg. Förövrigt är bloggen grymt bra :D

Kram

2009-09-18 @ 13:57:01
URL: http://flickanirandigpjyamas.blogg.se/
Kaisa

Ps. Kolla in min blogg så ser du hur konstigt allt blir när jag gör en header ...

2009-09-18 @ 14:13:59
URL: http://thegirlandthecamera.blogg.se/
Hanna

HejHejEn desgin behöver jag här! En riktig nödhjälp eftersom jag har anmält min blogg till ett sammarbete och där måste jag ha en proffsig design och vem förutom du gör inte det;) Så en personlig ska det bli, hmm kanske kan du skriva olika lektioner inom fotokonst;)Kram

2009-09-18 @ 15:49:30
URL: http://hemlighetenhanna.blogg.se/
Sara

Jag vill så himla gärna ha en ny header. Och du som är så duktig, skulle jag vilja att du hjälpte mig. Du kan väl det`? Det vore så himla snällt. Du får självklart dig som länk på min blogg! Jag vill ha en personlig en ( om du nu väljer mig ) och mycket rosa och silver med en kursiv text. Typ Edwardian Script. Jag tycker så mycket om din blogg redan:) Du har verkligen talang på att göra designer och du skulle vara så ja, grym om du gjorde en header till mig!

Du skriver så grymt, som sagt... kanske mer om dig. Och du är en riktig gåva, som hjälper folk gratis! Kramar

2009-09-18 @ 16:35:02
URL: http://saraelsa.blogg.se/
Hajer

jag skulle verkligen behöva har ingen just nu eftersom jag inte har en anning om hur man fixar har frågat vänner men ingen kan typ hjälpa mig o min blogg ser så tråkig ut just nu såå snälla hjälp mig hehe :p jag tycker dt du skriverom u ee bra men du kanske kunde göra nåt tydligt inlägg om hur man fixar en header ifall jag inte skulle vinna vilket jag hoppas jag gör ;)

2009-09-18 @ 16:40:24
URL: http://alsaleh.blogg.se/
Johan D

Tjena! Jag ska försöka fatta mig kort! Jag har en relativt ny blogg och jag tycker helt enkelt det är svårt med allt inom bloggdesign egentligen. I min blogg har jag skrivit att jag ska ta tag i designen. Det slutade med att jag ändrade lite färg på sidan och jag ändrade lite textstilar. Längre kom jag inte!

En snygg header är precis vad jag behöver ha då behöver jag inte skämmas över den nuvarande! Jag vill ju att designen ska mätas med innehållet på min blogg och det gör den inte idag kan jag säga hah!

Och varför jag vänder mig till dig är att jag tycker du har en snygg blogg, och detta är inget smicker utan det är så jag tycker! Så detta är precis vad jag behöver en räddare i nöden (a) :PTack för mig, ha en go helg! Snygg blogg ännu en gång!

2009-09-19 @ 09:12:29
URL: http://grilljonka.blogg.se/
Josefin

Halloj!

Eftersom jag inte vann förra gången så ska jag försöka igen:) Jag tycker om din blogg jättemycket, alla penslar, teckensnitt och underbara design tips. Länkar till Moderskeppet är ju också bra att du skriver in här. Det ända som jag skulle vilja att du ändrar på är att lägga in flera coola bilder eftersom jag älskar att kolla på coola bilder.

Annars är den helt perfekt!

Och juste! När jag ska installera penslar så blir det .zip istället för .abr. Jag har en Mac dator, är det därför? Men jag lyckades fixa ögonfranspensel och tejppensel.Jag skulle jättegärna vilja ha en ny header eftersom min är jättetråkig. Det är en bild på mig med en text som för övrigt är ganska tråkig. Mina besökare är inte så många men med en snyggare och coolare header tror jag att jag skulle kunna få mera.

2009-09-19 @ 09:47:32
URL: http://josefinrahm.blogg.se/
Aly & Rirrew (Ayaan & Riyana )

Heej ;)Varför vill vi har en header ?

Jo det är för att vi kan inte göra designer för

det första . Vi är lixom nybörjare men har bloggat

ungefär i tre måndader nu. Vi har försökt vinna

designer och headers från andra bloggare men vi har

aldrig vunnit någon . Och nu hoppas vi att vi kommer vinna din header .Som du ser våran blogg så har vi knappt någon header. Det är så himla svårt att göra en header

och vi fattar ingenting. Om vi vinner denna header

så skulle vi inte ändra header senare i framtiden för när vi har fått en header så kommer vi alltid ha kvar den . Vi hade många besökare men jag tror vi

kommer lyckas mer med en snygg och cool header :DJag hoppas gärna att du väljer oss ;)

2009-09-19 @ 13:25:31
URL: http://fabulousthingsaboutus.blogg.se/
Aly & Rirrew (Ayaan & Riyana )

varför vill vi ha en header menar vi :P

2009-09-19 @ 13:26:08
URL: http://fabulousthingsaboutus.blogg.se/
Aly & Rirrew (Ayaan & Riyana )

By the way, vi skulle gärna vilja se mer arbete som du har gjort tidigare, och mer bilder och så :D

Annars ser din blogg rätt så cool ut (A).

HAHA, vi glömde att skriva det här ovan!

2009-09-19 @ 16:15:20
URL: http://fabulousthingsaboutus.blogg.se/
alexia

hej!

jag är i akut behov för jag vill börja satsa på min blogg, uppdatera oftare osv. men det funkar inte med en tråkig header. en snygg header är viktigt i en blogg och kommer göra mig mer motiverad att blogga + roligare för mina läsare :) det känns också mer personligt och du gör ju så fina :D jag är så oteknisk så jag kan faktiskt inte göra några ..

2009-09-20 @ 12:47:08
URL: http://alexiaofsweden.blogg.se/
Julia

Hej!

Undrar ifall man kan beställa en header??

2009-09-20 @ 16:24:48
URL: http://joliday.blogg.se/
Sophie K.

Jag skulle behöva en ny header eftersom den jag har inte direkt beskriver min personlighet eller vad min blogg handlar om. Jag vill att folk som kommer in på min sida skakänna wow så det är sån härsophie är? eller oj vad mysig hemsida. Jag känner att headern skapar mer intresse till blggen. vilket jag behöver!

Din blogg är bra som den är. Men jag skulle behöva fler tips om tex vad som fångar läsarna, hur man ska skriva för att det ska va som bäst, ska man ha många bilder eller få? O.S.V

2009-09-20 @ 18:14:21
URL: http://hellestedklint.blogg.se/
Penny

Jag ska inte ljuga och säga att jag är i akut behov, men jag skulle gärna villja ha en ny till min fotoblogg: www.pennysfoton.blogg.se =)Jag har en ganska enkel där och behövs verkligen piffas upp.Hittade hit till dig genom din kommentar på min blogg.Jag skulle villja personligen villja läsa mer om tips och trix man kan behöva till bloggdesign eller i foto sammanhang. Dem bloggarna följer jag alltid.Ha en bra kvällPenny

2009-09-20 @ 20:47:33
URL: http://pennysfoton.blogg.se/
amie

jag e gärna med!

2009-09-20 @ 22:03:23
URL: http://mestamie.blogg.se/
Mia

Eftersom vi ju nu har en liten dvärgpinscher till i familjen, sedan i fredags 090918, så kan ju inte headern bara innehålla vår stora vov, Fred, hans kompis måste ju få va med också så flocken blir homogen liksom ;-)Gillar dina beskrivningar när du berättar hur du gjort med bilder, ändrat färg mm, men i övrigt läser jag allt du skriver faktiskt ;-)Ha det toppen! //Mia with crew

2009-09-21 @ 11:15:17
URL: http://fredthevov.blogg.se/
Johanna S

Motivering: Jag har en header, men den är för det första inte rätt storlek och så är den väldigt tråkig. Jag är inte så duktig och känner att jag är i behov av hjälp.Vad jag vill läsa mer om: Ditt liv, lite mer om vad du gör om dagarna och vad du hittar på när inte bloggandet tar upp din tid.

2009-09-21 @ 15:55:28
URL: http://johannasalmeen.blogg.se/
Sonja

En snygg header vore ett lyft på min blogg. Kan inte göra en själv och har inte öga för det som skulle bli snyggt. Såå HJÄLP!Du har redan en jätteintressant blogg med olika slags inlägg, bloggtips, foto, lite privat och en massa kul.

Vad skulle du kunna komplettera med? Hm, lite tankar och funderingar kring stort och smått i världen och med din humor och känsla för bus skulle vi läsare få ta del av en annorlunda vinkling på saker och ting...?;)

2009-09-23 @ 16:43:00
URL: http://sonler.blogg.se/sonler
alexandra larsson.

jag skulle gärna vilja vinna en personlig design. du är sjukt duktig, och jag kan i stort sätt ingenting. skulle verkligen behöva det hära, och jag vill till slut kunna tjäna pengar på bloggen. och det vore sjukt snällt om jag vann. eller ah.du skriver om dt mesta. vilket är sjukt kul att läsa, och verkligen förstå liksom. jag skulle gärna vilja läsa mer om dina vänner, och ditt liv liksom. men även om design och sånt annat. fortsätt som du gör. du är en sjukt bra förebild. och dt är nog många som vill vara som dig.om jag skulle vinna den här tävlingen, skulle det hjälpa mig med framtiden. så känner jag. skulle få mig att få bättre självförtroende, och veta att jag klarar av saker bara jag försöker. det kan nog alla faktiskt. tack. och jag håller tummarna på att jag vinner. kramar /alexandra.

2009-09-24 @ 17:57:06
URL: http://theresealexandra.devote
sandra

Jag vill jättegärna vinna den här tävlingen, är helt usel på att göra desigener till min blogg, fattar ingnetintdin blogg är underbar, färgglad och man får ett leeende p läpparna när man kommer in här.

krammen om jag inte vinner kanske du kan ställa upp och göra en enkel header till mig gratis ändå? du blir belönad jag lovar !!

2009-09-25 @ 10:38:39
URL: http://vardagslyckan.blogg.se/
Emman

Jag är trött på min header :) Jag vill ha en större och snyggare!

En utmaning att göra en rese header :)

2009-09-25 @ 15:24:14
URL: http://emmansresa.blogg.se/
Filippa

Fin blogg!

2011-09-22 @ 11:42:04
URL: http://filippaflodmark.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


bloglovin
Follow SusanneKastbom on Twitter