slide show

Moderskeppet på Youtube...

...känns väl bara som en naturlig fortsättning då deras utländska kollegor har hållit till där ett tag. Första filmen las ut i onsdags och berör kanske inte det hippaste området men är som alltid intressant. Så här beskriver Mattias sin tanke om publiceringen på Youtube:

"Med filmen ovan så startar vi härmed officiellt vår YouTube-kanal. Du kan se avsnitten här eller direkt på YouTube. Du får gärna ompublicera på din blogg/webbplats.

Kanalen kommer att komplettera vår WebbTV/PoddTV som fortsätter att rulla med nya avsnitt varannan vecka. Olika innehåll och inspelningsrutiner gör att det kommer att vara saker som passar perfekt för webbTV och andra som passar perfekt för YouTube.

I
klippet försöker jag reda i en tanke jag haft ett tag (eller filosofiering som jag så ordagrant kallar det): Att de algoritmer som styr konverteringen från RAW till bild rimligtvis inte är perfekta ännu. Och att den förbättringen, som kommer att ske gradvis, även kommer att göra äldre RAW-bilder bättre. Det är den första delen. Sen motiverar jag det genom att kort lyfta upp varför jag tror det.

Hoppas ni gillar att vi bygger ut med allt fler idéer."


 

Signatur


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


bloglovin
Follow SusanneKastbom on Twitter