slide show

Vinn en Header till din blogg...

...då är det dags! Nu har du chansen att vinna en personligt designad header till din blogg. Tävlingsreglerna är enkla: Tävlingen är avslutad, håll utkik efter nästa!


Motivera varför du "vill ha/behöver/är i akut behov av" en ny header.

Berätta vad du vill läsa om på min blogg.


Detta skriver du i en kommentar till det här inlägget.


Glöm ej att skriva in adressen till din blogg och ditt namn förstås - du kan anmäla dig tom. den 4 september.

Signatur

Nelly

Varför jag är i akut behov av en ny header - helt enkelt för att den är så fruktansvärt trist och opersonlig... Passar mig inte alls.. :( Deprimerande..!Vad jag vill läsa om på din blogg: vad som gör dig LYCKLIG. Man blir själv lycklig och inspirerad av att läsa om andras lycka...

2009-08-28 @ 20:18:05
URL: http://metrobloggen.se/nellyinatten
Madde

Jag tycker att jag borde få vinna för att jag inte har någon header överhuvudtaget, dessutom vet jag inte hur man gör.. Och den där texten som står högst upp är så otroligt opersonlig och trist. En ny header skulle också göra mig mer motiverad att blogga, vilket skulle göra mitt bloggande bättre. :)Och jag skulle vilja läsa om vad du gillar och dina intressen, för man skriver alltid bäst om det man själv är intresserad av :)Ha en bra dag! :)

2009-08-28 @ 21:07:03
URL: http://meiler.blogg.se/
Nathalie

Jag vill gärna vinna en snygg header! :)

Jag har aldrig lyckats designa ihop en snygg bloggdesign/header till mig själv utan hittar bara en massa gratisdesigner som en del ger ut på vissa sidor som ser hmm..ok ut. Men jag vill ju ha en personlig, fin header. Ska resa till thailand i 2 månader i januari och vill gärna ha något fint tills dess så man blir helt intresserad av att läsa om min resa där. :) För det första intrycket man får om man vill eller inte vill läsa en blogg är faktiskt designen tycker jag.Kram!

2009-08-28 @ 22:09:14
URL: http://nathalieonnerth.blogg.se/
Nathalie

Oj, missade visst sista punkten! =)

Jag tycker det du skriver om är intressant då jag vill lära mig mer om bloggdesign osv. Så du kanske kan utveckla det mer? Ge tips och idéer, kanske några gratisdesigner och så? :)

2009-08-28 @ 22:11:18
URL: http://nathalieonnerth.blogg.se/
Cecilia

varför jag "vill ha/behöver/är i akut behov av" en ny header: Är lite efter i bloggvärlden och har nyligen börjat blogga. Har knappt några läsare och de vore roligt med en fin header så man blir lite mer intresserad av min blogg!Berätta vad du vill läsa om på min blogg: Jag skulle faktiskt vilja läsa mer om dig, om varför du är så duktig på photoshop samt bloggdesigner. Hur det kommer sig att du började med detta. Och vem du är i allmänhet! Sen vore en lite nybörjarkurs i photoshop inte så dumt, "photoshop for dummies" :PHa det bra, Cecilia

2009-08-28 @ 22:24:30
URL: http://sesilija.webblogg.se/
alexia

hejhej!

åååh så kul! jag BEHÖVER/MÅSTE verkligen ha en ny design. dels för att jag vill fräsha upp lite, en ny start, har tröttnat på min och är inget vidare på det där med designer. designen på en blogg är bland det viktigaste, när jag ser en ful design klickar jag nästan bort dirket. man vill ha något som fångar ens intresse, vilket dina designer är bra på att göra!! :D till skillnad från min..heheeftersom din blogg är en designblogg vore såklart mer tips kring det, det väsentliga. annars också kanske hur man kan tjäna pengar på sin blogg, kanske hur man gör för att få mer läsare, tävlingar/ utlotting av designer!2009-08-28 @ 23:44:16
URL: http://alexiaofsweden.blogg.se/
Martina

Tycker att designen är som ett första intryck. Man blir inte intresserad om man kommer in på en blogg som ser ut som alla andra. Jag har länge försökt med att få en fin design men jag lyckas inte riktigt. Behöver hjälp en ny start!!!Du gör riktigt fina bloggdesigner fortsätt med det. Alltid uppskatat med en tävling.

Berättta gärna mer om din vardag :D2009-08-29 @ 01:50:03
URL: http://motherchucker.blogg.se/
NAISY- Anna i landet Upp och Ner

Hej! Jag skulle verkligen vilja vinna en ny header eftersom att den jag har nu inte är "jag" Den är fin men för gullig helt enkelt! Min blogg är en humorblogg men när man går in på den tänker man läppstift och nagellack...:)

Jag kan inte göra speciellt mycket själv, så jag behöver hjälp...Jag skulle jättegärna vilja se bilder som du photoshoppat, designer som du gjort o.s.v.

2009-08-29 @ 06:05:24
URL: http://naisy.blogg.se/
YATZYSYSTRAR [FOTO-MODE-VARDAG]

Grattis! Du är en av finalisterna i veckans blogg hos oss! Lycka till!

2009-08-29 @ 07:23:25
URL: http://yatzysystrar.blogg.se/
♥ Svar till YATZYSYSTRAR [FOTO-MODE-VARDAG]

Va kul, tack!♥ Susanne

2009-08-29 @ 10:47:22
Ebba

Jag skulle jättegärna vilja ha en header till min blogg då jag ska starta en ny och en header är ju det första man tänker på när man kommer in på en blogg. Är headern väldigt fin läser man oftast mer ;D Sen älskar jag kreativiteten och allt som går att göra! Såå glad att jag hittade denna blogg eftersom man får sån design-inspiration! Kram kram <3

2009-08-29 @ 11:18:54
URL: http://ebbza.blogg.se/
Josse

okejokej!= )

2009-08-29 @ 11:56:33
URL: http://josefinesoderberg.blogg.se/
therese :)

varför jag "vill ha/behöver/är i akut behov av" en ny header: Jag har nyss själv börjat med att blogga och skulle vilja att folk ser just min blogg, det är inte så kul att bara använda teman osv. som redan finns på blogg.se, det är inte hlr så kul att "låna" designer från typ gratis design sidor och liknande, jag skulle vilja få min blogg, lite mer personlig, photoshop är alldeles för dyrt och jag fattar mig inte på det alls, jag blir så otroligt avundsjuk på alla som kan designa sina egna bloggar och göra dem sådär super fina. Min blogg hanlar mestadels om min vardag och hur jag har det i livet, jag har även tänkt att börja blogga lite om mode, men det är inte så kul när man har en vad jag tycker är en inte så fin blogg..Jag har även sett alla din headers, och du är verkligen super duktig!

Jag beundrar dina arbeten och din skicklighet!TACK FÖR MIG / therese, en liten bloggare som vil bli större!

2009-08-29 @ 12:09:04
URL: http://twiden.blogg.se/
Pernilla

Jag vill jatte garna vinna!Annledning: Jag tycker helt enkelat att du gor jatte snygg design..Vad jag vill lasa om i din blogg: Jag gillar verkligen vad du skriver om och visar just nu. Jag gillar design i olika former sa fortsatt pa det tycker jag!

Ett forslag till inlagg, du kanske kan gora ett inlagg med forslag om hur man kan designa sin egen header, tipps pa vad man ska tanka pa nar man designar, vilka farger som passa/ passar inte.Tack for en fin blogg!

2009-08-29 @ 13:41:41
URL: http://lcity.blogg.se/
H

hejhej skulle verkligen behöva för jag har ingen anning om hur man gör en har försökt så många gångermen misslyckas jämnt:O) och headern till en blogg är ju dt första intrycket o just nu ser dt bara fööör tråkigt och opersonligt ut på min blogg.Jättefin blogg du har men kan du inte skriva lite om vad du gjort under dagen o lite annat änbara design även fast det e vad din blogg e menat att handla om skulle ändå va kul

2009-08-29 @ 14:09:20
URL: http://alsaleh.blogg.se/
Caroline

Hej!

Jag skulle så sjukt gärna vilja ha en ny header. Jag gillar verkligen inte min, och jag har försökt göra en ny hur många gånger som helst men det blir aldrig bra. Så om jag skulle vinna så skulle jag bli hur glad som helst!Jag tycker det är jättekul att läsa om det du skriver om, och lite fler bloggdesignstips skulle vara roligt!

2009-08-29 @ 14:26:51
URL: http://carrolineuhr.blogg.se/
Denice

Hej!

Jag skulle vilja vinna en ny header för att min är så otroligt opersonlig och tråkig. Jag har själv försökt fixa den några gånger, men utan några resultat då jag inte förstår mig på det.

Jag skulle vilja ha en ny, fin header för att vilja skriva blogg ordentligt igen. Känns inte alls roligt att skriva, vilket jag annars älskar, när bloggen är opersonlig.I din blogg skulle jag vilja få läsa mer om dig. Vem du är, vad du tycker om förutom att designa webbsidor och bloggar. Jag skulle även vilja se mer av de bilder du själv tagit, läste att du brukade ta egna foton.Tack för en fin blogg med mycket inspiration och idéer!

/Denice2009-08-29 @ 14:31:26
URL: http://denicesays.blogg.se/
ALY & RIRREW :P

Vi är helt klart med.Varför ska vi vinna? För vi har aldrig haft en "riktig design". Jag menar, kom igen. En bloggdesign gjord i paint? Hihi, låter lite sådär mobbat. Men beror ju på hur proffsig man är.

Och vi är inte direkt proffsiga :p

Vi skulle jätte gärna vilja blogga finare. Och bli glada när vi loggar in på vår blogg istället för att bli lite trötta på bloggen. Dock kommer vi alltid att tycka om att blogga. MEN EN FIN DESIGN GJORD AV DIG SKULLE VARA BÄTTRE. haha. Fjäskar jag nu? :PI din blogg skulle jag vilja se mer inspiration.

Självklart får jag massvis med inspiration från dig men lite mer skulle aldrig skada :D

Bilder vill man ju också se :D

2009-08-29 @ 16:06:08
URL: http://fabulousthingsaboutus.blogg.se/
iccce

Hejsan.Jag är i akut behov av en ny design. Jag börjar tröttna på min blogg eftersom jag inte tycker om min header och själva designen. Jag har letat efter hjälpt, frågat, men folk tar betalt, eller så svarar dem. Jag har 'lånat' designer av gratis-sidor, men kom igen? Det är ju flera som gör så, och jag skulle vilja ha en egen fin och personlig design.

Jag skulle bli jätteglad om du skulle fixa en fin personlig design till mig! :)Jag skulle vilja läsa om vad du har för intressen, eller din favoritidol, mer om dig, förutom att du designar :))

2009-08-29 @ 16:31:04
iccce

det var jag som skrev inlägget där uppe, bloggen heter iccce.blogg.se :)

2009-08-29 @ 16:32:05
URL: http://iccce.blogg.se/
Emma

Vad glad jag blev av att se att du har en header tävling! :P Jag är verkligen i stort behov av en ny header. Jag har haft min väldigt länge och börjar tröttna.Nu börjar hösten närma sig, då vill man såklart även förändra i bloggen! (Rosa känns inte så aktuellt) :) Du verkar vara väldigt duktig också, så då känns det ju bra att det blir DU som får designa min blogg!Det var första gången jag kollade in på din sida, men det hade varit kul o fortsätta läsa om lite designtips som du har! :)http://emmaxelsson.blogg.se

2009-08-29 @ 19:25:08
URL: http://emmaxelsson.blogg.se/
Hanna

Jag tycker att jag borde vinna för att jag är trött på mina headers och jag gör alltid fula headers. Det vore vara roligare om jag fick någon jag inte tyckte var ful. Du gör jättefina headers :)Det vore roligt om vi fick läsa lite om bloggtips och sånt. Så att man kan bättra sina skills i det och bli bättre på det x)

2009-08-29 @ 21:05:29
URL: http://lightsoff.blogg.se/
Hanna

HejHej:)Jag är faktiskt i behov av en ny design eftersom denna designen är inte bara jag, och när man kollar på dina designer så blev man ju bara paff! allt är så vackert och varje punkt har du fixat och vem vill inte ha en profsig Header;)Eftersom jag kollade nyss in din blogg så vet jag inte men skulle ändå va lite mysigt med bloggtips;)Kramisar

2009-08-30 @ 09:05:29
URL: http://hemlighetenhanna.blogg.se/
ida & ama

vi är två tjejer, både tretton, och är som inte experter på området header :P

visst har vi en header, men den är ganska enkel.

och det tog en vecka innan vi fick den att fungera :P

du är ju mera tränad på detta området, sååå, om vi vann skulle du ju kunna hjälpa oss ((:vi tycker att du uppdaterar ofta, vilket är bra, men, ännu oftare!! :D

2009-08-30 @ 11:17:27
URL: http://idma.blogg.se/
Gun

HEJ!

Jag om någon skulle verkligen behöva en header. Har nyss börjat mmed det där att blogga och har inte kommit igång riktigt. JAg vill så gärn afå hjälp med en fin blogg. Så kanske det är lättare att läsa min blogg, ja om inte lättare så roligare. Din blogg är ju helt underbar. Kramar från Gun.

2009-08-30 @ 12:14:50
URL: http://gunpettersson.blogg.se/
Sanna

Hejsan!Jag är i desperat behov av en ny header (eller en helt ny omstajling över huvud taget!) på min blogg. Vill inte att folk inte ska ta min blogg (bakblogg fyi) seriöst bara för att jag är så hopplös med html och design. Lite extra hjälp mottages alltid tacksamt (:Jättetrevlig blogg. Den är lätt att läsa och man blir verkligen inspirerad. Lite mer nybörjarförslag och idéer skulle jag uppskatta att läsa (:Tack och hej, ha en trevlig kväll!

2009-08-30 @ 16:35:17
URL: http://sannabakar.blogg.se/
Emma

Hejsan!

Tack för en bra blogg!

jag hittade din blogg nyligen och jag kommer defenitivt att fortsätta läsa.

Min motivering lyder:

Jag är behov av en ny header, det bara är så och du förstår säker varför. Jag gillar min bild, men det finns mycket kvar att göra.

Igentligen är jag behov av tips och hjälp överhuvudtaget och jag gillar bloggar som din som får mig inspirerad.

Men jag kan inte mycket om design och jag har svårt att tro att jag någonsin kommer att lyckas göra något snyggare av min header.Jag märker att du har olika typer av tips när det gäller design och bilredigering mm. Jag gillar det och ser gärna mer sånt i framtiden. Fokusera på folk som behöver råd och tips om sina bloggar så tror jag du får många läsare.Om jag inte nu blir vinnare, hoppas jag ändå att du har lust att hjälpa mig lite på traven.2009-08-30 @ 19:13:00
URL: http://emmansresa.blogg.se/
Emma

Blir det bra ska jag anställa dig som webdesignare åt mig :P

2009-08-30 @ 19:13:55
URL: http://emmansresa.blogg.se/
Sandra

Hm, var ska jag börja? Om du går in på min blogg så ser du nog rätt tydligt att jag har ingen koll på hur man gör med bloggen , ALLS: och det hade varit jätte kul om du velat hjälpa mig lite ;)

2009-08-30 @ 19:40:59
URL: http://tjugosjattejuli.blogg.se/
ida somfan.

Jag har precis ändrat designen på min blogg, men eftersom jag är så himlans dålig på att göra headers så har jag helt enkelt struntat i det. Lite synd eftersom jag la ner väldigt mycket tid på designen! Och jag tänkte ändra bakgrundsfärg på bloggen EFTER att jag skaffat en header... men det lär jag ju inte göra själv haha.Jag skulle vilja ha fler photoshop och redigeringstips. Skulle vara asnajs!

2009-08-30 @ 19:47:28
URL: http://inmyblood.blogg.se/
Erica

Jag är verkligen i behov av en ny header. jag försöker själv halva nätterna med olika färger och former men får inte till det alls. Hade blivit så glad om jag skulle kunna få lite gratis hjälp av dig!Jag tycker om att få tips och ideer på olika sidor där man kan ladda ner fina bilder, teckensnitt, få lite förslag på fina headers.ha en skön söndagErica

2009-08-30 @ 22:33:26
URL: http://thereisnoplacelikehome.blogg.se/
Agneta

Väljmigväljmigväljmig!

Ojdå - nu fick jag lite brännbollslagsuttagnings-psykos där, sorry.

Precis som alla mina medtävlande tycker jag att min bloggdesign är så trist att jag knappt orkar göra nya inlägg längre och eftersom jag är så pinsamt hopplös på dylika ting behöver jag verkligen professionell hjälp.

Så snälla - förbarma dig över mig och hjäääälp!Jag tycker du kan ha fler exempel på bloggdesign i din blogg, t ex leta fram någon unik och nyskapande design varje vecka som blir "veckans design". Så meddelar du vinnaren som säkert blir jätteglad och som kanske kan ge tips - bra sätt att skapa design-kontakter på och få fina tips samtidigt!

2009-08-31 @ 09:42:25
URL: http://agnetahemma.webblogg.se/
Mia

Jag skulle verkligen vilja ha en ny header just för att jag är så hopplöst oteknisk och inte klarar av att göra en själv. Har lyckats klippa ihop något "halvdant" i paint, men längre än så kommer jag tyvärr inte själv. Har inte bloggat så länge och tycker inte att designen/headern jag har nu är så inspirerande för mina få läsare.Jag tycker om foton och skulle gärna se foton du gjort om i t.ex. photoshop. Blogghjälp hade också varit kul, att få lite tips om hur man gör t.ex. en snygg header (om man nu inte vinner tävlingen), lägger in nya typsnitt i bloggen osv.håller tummarna!!!

2009-08-31 @ 10:17:26
URL: http://miaslillaliv.blogg.se/
Joli

Tjohoo!Mitt namn är Julia och jag studerar utomlands närmare sagt i Kina 4 år. Min blogg är till familj och vänner som ska kunna följa mig via bloggen om min vardag. Men med mina skills så har jag inte lyckats pilla ihop något snyggt. Det är ju alltid roligare att läsa när bloggen är snygg. Så jag vore jätte-tacksam om jag vann denna tvälingen. ;)Detta är första gången jag är inne i din blogg. So far så är den jättebra. Men fler tips hur man kan fixa sin blogg och behörande vore bra. För det är inte alltid lätt för sådana som inte kan nått om dator och så. :P

2009-08-31 @ 10:23:22
URL: http://joliday.blogg.se/
Sara=)

Jag behöver en ny header, eftersom att jag har en tråkig header och du är ju som proffs på de här:) Jag har aldrig vunnit en enda tävling. Och jag verkligen, verkligen hoppas att jag vinner. Då om jag vinner, lovar jag att jag har dig som länk.

Jag vill läsa om dig och din vardag såklart:P Och om dina design osv.osv. Hoppas jag vinner, kram! :)

2009-08-31 @ 15:37:13
URL: http://saraelsa.blogg.se/
Josefin

Hallojs!

Jag skulle behöva en ny header för att jag inte har någon. Har gjort headers till min nya blogg men den har aldrig blivit riktigt snygg. Jag har försökt hitta inspiration genom att foto olika blommor, men varje gång jag får en ny ide så blir det helt fel. Jag andvänder gimp och gör headers i, men det är inte som photoshop. Jag hade fotoshop förut och kunde göra massa olika saker so var riktigt snygga. Men en ny dator har gjort så att jag inte har det längre. Så därför vill jag ha en. Helst inte med bild på mig, men snygg iaf!Och vad jag vill läsa om på din blogg. Desigtipsen, vad du gör och sånt. Men jag älskar även att kolla på bilder av olika slags saker. Blommor är nog favoriten, men att kolla på extrema sporter-bilder är också kul! Eller sådana som bara är en bra bild utan någonting suddigt. Att få inperation till en egen header är också kul genom att kolla på andra sidor, men absolut inte härma!Det var nog allt för mig. Kramar!

2009-08-31 @ 17:39:49
URL: http://josefinrahm.blogg.se/
Mirelle

Okej, vi tar en vågad början med just min motivering. För det första kan du ta en titt på min blogg som den ser ut nu(om du har tid). Sen blicka in lite i framtiden med din snygga header där ;P Det finns potential som förstörs av en rucklig fulblå bakrund som mitt otekniska jag ICKE kan fixa till själv :P Inte att förglömma är ju att man frågar just Dig pga av att jag tror du skulle kunna göra en väldigt snygg!Till nästa som jag direkt reagerade på är mer foto! Jag som många andra älskar att se på massor med bilder och tips på hur man kan få det snyggt!2009-08-31 @ 18:33:38
URL: http://mmmirelle.blogg.se/
victoria

det här kommer inte bli någon vidare bra motivering men.. det är i alla fall så här att jag aldrig har varit nöjd med min header riktigt, det är därför jag byter ungefär 3-5 gånger varje vecka. men du gör perfekta headers ju. massor av mina besökare klagar på att jag skriver bra på bloggen men designen kommer inte in i en enda ruta. / vad dom nu menar med det förstår jag inte. när dom berättar är det att min design är opassande och sånt, jag blir inte vidare glad av det och dom säger själva att det är roligare att läsa en blogg med en fin design. snälla hjälp mig jag behöver verkligen en ny design, nu har dessutom min header bara försvunnit..

2009-08-31 @ 20:40:01
URL: http://vvictoriapalmberg.blogg.se/
Kaisa

Varför jag behöver en ny header: Jag vet själv inte hur man gör en egen header och har frågat jättemånga om hjälp men inget har kunnat. Den header jag har just nu känns så opersonlig, jag vill ha en header som känns som 'jag' inte som någon annan. Och så har jag inte många besökare på min blogg så kanske en finare design skulle kunna ändra lite på det? För jag har alltid velat ha en blogg som inte bara jag läser - utan en som andra kan ha glädje för också. Så därför vill jag ha en ny header.Och vad jag vill läsa om på din blogg: Jag vill läsa om just dig. Det är egentligen allt jag har att säga om det.Tack i förhand!

2009-08-31 @ 21:29:26
URL: http://runningwiththewolfpack.blogg.se/
Pimmi

Hej!

Jag skulle vilja ha en header eftersom jag är verkligen inte bra på design. Och jag vill helst inte betala för en design. När jag försöker göra mina egna designer blir jag nöjd i kanske två dagar, men sen när jag ser alla andras designer tycker jag inte alls att min är fin. Och jag kan aldrig få den så där perfekt som jag har tänkt mig. Och designen är ju en väldigt viktig del inom bloggningen, för att komma in på en blogg med tråkig design knns inge vidare roligt.Jag har inte läst din blogg så mycket så jag vet inte riktigt vad du kan förbättra. Men jag tycker det är roligt att läsa om designtips och sånt (för de som inte vet) och så tycker jag det är kul att läsa om shopping och roliga saker (som tillexempel roliga stuffs som man hittat på nätet)

Ha det bra

2009-08-31 @ 21:34:41
URL: http://pimmi.blogg.se/
Lovisa winther är mitt namn! :D

åh va fin blogg!

2009-08-31 @ 21:45:45
URL: http://lovisawinther.blogg.se/
malin

Jag skulle vilja ha en ny design för att min är enkel och nästan för tråkig med en studentbild som header och hur kul är det att ha den nu när det var ett tag sen studenten var. Så skulle bli lyckligtlottad om jag vann :)Och jag skulle vilja läsa mer om dig personligen eftersom jag är en ny läsare av dig så vore det intressant:)

2009-09-01 @ 10:35:24
URL: http://sjolundmalin.blogg.se/
Sonja

Som heltidsarbetande mamma har jag inte rikigt hittat tiden att mickla till en ny header samtidigt som jag inte heller har kunskapen. Men det skulle helt klart vara roligt med en snygg header och mer inspirerande att blogga.Har hittat hit alldeles nyligen och gillar dina designtips och foto så mer av det och gärna lite basic grejer för oss noviser.

Gärna lite mer om dig och din vardag!

2009-09-01 @ 10:57:35
URL: http://sonler.blogg.se/sonler
fredrika :)

jag hade velat vinna ;) du gör verkligen fina headers och det hade varit kul att ha en sån på min blogg :) jag kan inte själv göra sånt, har inte tillgång till sånt, så det hade varit kul att vinna :)hittat hit nyss och jag gillar din blogg redan :D !

2009-09-01 @ 15:32:32
URL: http://elsafredrikagrenevall.blogg.se/
fredrika :)

oj jag glömde vad jag ville läsa om ;)

typ din vardag och lite mer om dej kanske :) videoinlägg hade varit spännande :)

2009-09-01 @ 15:33:56
URL: http://elsafredrikagrenevall.blogg.se/
victoria

hej! läser din blogg varje dag. den är verkligen super! glömde säga vad jag tycker du borde skriva om. jag tycker du borde kanske ha lite blogg hjälp, du borde sälja designer. skriva om din vardag såklart, kanske om tips & vilken musik du gillar, den här kommentarer hör till den föra jag skrev ;)

2009-09-01 @ 17:56:03
URL: http://vvictoriapalmberg.blogg.se/
Anny

Jag vill vinna, för min blogg ser jättetråkigt ut. Ha ingen lust att läsa för den ser inte så lockande ut. Jag vill ha en finare blogg.

Ps. Jag vill jätte gärna läsa mer om dina shoppingrundor och hur du kan göra så fina bilder eller saker med photoshop.

Mvh Anny

2009-09-02 @ 08:30:15
URL: http://thaithuong.blogg.se/
skvaller bloggen truth or lie

hej! min blogg är ny men jag har bloggat innan på en blogg som jag helst inte nämner. den har jag anmält mig med i tävlingen men jag vinner hellre då med den här eftesom det är den här jag börjat blogga på just nu och det kommer jag fortsätta med ett låååååååångt tag här fram över! min blogg är en skvallerblogg som fick ganska många besökare och kommentarer redan på första inlägget, dom tyckte den var bra men saknade design. nu har jag tagit designer från massa gratis sidor men den är ju liksom inte så som jag vill ha den, dom är så som alla kan ta dom och använda dom och det trivs jag inte med. min blogg är en skvaller blogg och jag ger helst inte ut mitt riktiga namn, men till dig kan jag göra det. min motivering till varför jag vill vinna är för att jag vill kunna trivas med min blogg. känna att jag är stolt över både det jag skriver och för designen. själv tycker jag att jag skriver på bra men designen är ett stort problem för mig. jag har ingen tillgång till photoshop eller kan knappast någonting om bloggdesigner, så jag ber dig snälla hjälp mig?- du borde skriva om designer. du borde ge ut några gratis designer & kanske skriva vilken musik du gillar. om din vardag och bilder från dagen.

2009-09-03 @ 19:33:24
URL: http://truthorlie.blogg.se/
Angelica

Hej!

Jag funderar på att byta bloggportal ännu en gång, har haft de flesta men tycks aldrig bli nöjd. Då skulle det passa bra med en snygg header som en inflyttningspresent till bloggen! Jag är själv urusel på att göra snygga headers. :)

Jag vill gärna läsa mycket om vad du själv gör och lite tips och trix för att till snygga headers och bloggar.Kram Angelica

2009-09-03 @ 22:09:46
URL: http://www.finest.se/denanglalika
Jonna

Hallå!Jag har läst bloggen just för allt som du skriver om.

Gillar din stil, och önskar inte mer eller mindre av något!En header...

Jag har gett Photoshop otaligt många chanser, men allt går varje gång käpprätt åt helvete.

Så vill du få mitt hjärta att jubla så välj mig!

VÄLJ MIG alltså.2009-09-04 @ 17:38:07
URL: http://daqueen.webblogg.se/
Johanna

Motivering: Jag har ingen header alls på min blogg, utan bara en text längst upp och den känns helt opersonlig och säger ingenting alls om mig eller mitt bloggande.Läsning på din blogg: Jag skulle vilja läsa mer om dig och dina intressen, vad som gör dig mest kreativ och glad.

2009-09-07 @ 17:23:50
URL: http://johannasalmeen.blogg.se/
Caroline

Hejj, Jag skulle behöva en header för att jag vet inte hur man gör och dina blir så bra och så behöver jag en för att jag bloggar om mitt liv och en artist och mina vänner retar mej för att jag inte har en header därför skulle jag vilja vinna headern , jag tror nog att du är expert på header därför är jag med i tävlingen och för att jag vill sluta bli retad så om jag vinner hade blivit väldigt glad för då behöver inte dom reta mej längre ( ps: ÄLSKAR DENNA SIDA)

2011-02-16 @ 13:28:19
URL: http://justinbieberblogger.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


bloglovin
Follow SusanneKastbom on Twitter