slide show

Hemma igen...

...fullproppad med information och tips och tricks. Är verkligen jättenöjd med dagen, Peter Ericsson, som höll i kursen är fotograf så det blev minst lika mycket fototips som rena kameratips.

Nu har jag åtta sidor med anteckningar... kladdiga anteckningar :-( med mig hem som jag måste renskriva.

Det verkar som om inte alla vet om den här möjligheten att gå en liten grundkurs gratis och att det ingår i köpet av en Nikon systemkamera. I kartongen som kameran låg när du köpte den finns en lite svart broschyr med ett kursnummer längst ner till höger, det är din "biljett" kan man säga.

Nikon School:s hemsida kan du anmäla dig, i dagsläget   kan man anmäla sig till kurser på följande orter:

Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Växjö, Örebro, Linköping, Falun, Sundsvall, Östersund, Umeå och Luleå.

Vad fick vi lära oss då? Jo, Exponering, Slutartid, Bländare, Exponeringskompensation, Ljusmätning, Vitbalans, Fokussystem mm. förstår ni att jag är snurrig..haha.

Men efter den här kursen så är det absolut förbjudet att fotografera i autoläge så jag får väl vrida ratten lite och se hur det går. En lyckad eftermiddagskurs iallafall som jag rekommenderar om ni inte redan gått den.

Signatur

Malin

Hej hittade hit via blogg.se. Här finns mycket smått o gått för oss som vi lära oss lite mer. Har precis lärt mig att ladda ner nya teckensnitt! :) Blir ett inlägg hos mig senare ikväll då jag tipsar mina läsare om dig, hoppas det är ok!Jag är så sugen på en systemkamera o när jag läser om denna utbildning så lockar Nikon!! Jag kan absolut ingenting om exponering, slutartider o bländare.Vänliga hälsn Malin

2009-08-31 @ 17:38:23
URL: http://malkins.blogg.se/
Foto i norr - Marie

Vad kul med en kurs synd att dom alla alltid är så långt bort för som bor här uppe i norr nu såg jag att det fanns en i luleå faktiskt men det är nästan 40 mil dit från mig. Jag har själv en Nikon D300 som jag bara älskar och är med mig överallt vart jag går, det är sak som jag inte kan bara vara utan, min kära kamera. Ha det gott

2009-09-03 @ 11:09:18
URL: http://fotoinorr.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


bloglovin
Follow SusanneKastbom on Twitter